Ruotsi – Suomi -ottelu on nähtävillä maksutta TV:n kautta

Ruotsi EM-kisojen Uefa RB Leipzig HJK Anssi Suhonen Haka Suomen Cupin Maximus Tainio jalkapallon suomen cup

Huuhkajat valmistautuu EM-kisoihin harjoituspelien kautta. Näin katsot lauantaina pelattavan Ruotsi-Suomi-ottelun ilmaiseksi TV:stä.

Suomi pelaa kaksi harjoitusottelua ennen jalkapallon EM-kisojen alkamista. Ensimmäinen näistä on ohjelmassa lauantaina vieraissa Ruotsia vastaan.

Poissaoloja riittää vielä kummallakin joukkueella, mutta jalkeilla on silti laadukkaat niput. Kun panoksena on monelle pelaajalle kisapaikka, niin nälkää viheriöltä ei tule puuttumaan. Nyt on viimeisiä hetkiä antaa näyttöjä, joten kenellekään ei pitäisi jäädä asenteesta vajaaksi.

Mainos alkaa:

Miten katsot Ruotsi-Suomi-ottelun TV:stä?

Nyt löydät ohjeet siihen, miten pääset katsomaan illan viihdyttävää futisjännäriä TV:stä suorana lähetyksenä ilman minkäänlaisia kuluja.

Ruotsin ja Suomen välinen ottelu tulee maksullisen Viaplay-palvelun kautta. Normaalisti Huuhkajien matsit on välitetty ilmaisen Viafree-palvelun kautta, mutta tällä kertaa tuota kautta kamppailua ei näe.

Sen sijaan ottelu on liitetty Viaplayn Leffat ja Sarjat -paketin alle, joka on mahdollista tilata kahden viikon kokeilujaksona. Tämä ei maksa mitään, mutta sinun täytyy muistaa irtisanoa tilaus ennen sen loppumista tai muuten tililtäsi veloitetaan kuukausimaksuna tilauksen jatkuminen.

Eli ohjeet pähkinänkuoressa:

  1. Siirry Viaplay-palveluun.
  2. Avaa tili ja nappaa Leffat ja Sarjat -paketin ilmainen kokeilujakso.
  3. Nauti Huuhkajien pelistä.
  4. Muista irtisanoa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.