Huuhkajat kohtaa Ruotsin Tukholmassa – ottelu näkyy Viaplaylta ilmaiseksi!

Huuhkajien joukkue Huuhkajat Tanska - Suomi Huuhkajat EM-kisat THL:n Mika Salminen

Suomen A-maajoukkue Huuhkajat kohtaa tänään illalla Tukholmassa Ruotsin. Ottelu alkaa kello 19:00.

Suomen ja Ruotsin maajoukkueet valmistautuvat tahoillaan tällä hetkellä kohti kesän EM-kisoja. Tänään Tukholmassa Huuhkajat ja Ruotsi mittaavat tasojaan. Suomen pelaajilla on viimeiset mahdollisuudet antaa näyttöjä päävalmentaja Markku Kanervalle.

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1398646502919135234

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Huuhkajien Twitter-tililtä.

Mainos alkaa:

Tyypillisesti Huuhkajien ottelut näkyvät Viafree -palvelusta ilmaiseksi. Tänään on mahdollista nähdä Ruotsi – Suomi ilmaiseksi televisiosta Viaplayn kautta, ohjeet löydät linkistä.

Huuhkajat lähtee otteluun ilman Teemu Pukkia, joka luonnollisesti on valtava isku Suomen voittoa ajatellen. Vaikka pisteistä ei tänään pelatakaan, niin voitto länsinaapurista maistuisi aina, lajissa kuin lajissa. Tänään pelaajilla tosin fokus on varmastikin aiemmin mainittujen näyttöjen antamisessa Markku Kanervalle.

Ruotsi ja Suomi ovat kohdanneet edellisen kerran toisensa vuoden 2019 alussa. Tuolloin Suomi nappasi voiton ottelusta lukemin 0-1 Eero Markkasen maalilla.

Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ottelu, kun kummallakin joukkueella on luvassa toiseksi viimeinen ottelu ennen MM-kisoja. Ruotsi kohtaa vielä Armenian ja Suomi pelaa Viroa vastaan. Nämä ottelut pelataan jo lopullisilla kisajoukkueilla kummankin osalta, eli tänään on viimeistä kertaa leiriryhmät nurmella näyttämässä tasoaan.

Huuhkajat aloittaa kisaurakkansa EM-kisoissa 12.6. kun vastaan arvokisa-avauksessa vastaan asettuu Tanska. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan! Ruotsin kisat alkavat pari päivää myöhemmin 14.6. kun Ruotsi saa vastaansa Espanjan. Espanjan EM-joukkue ei sisällä yhtään nimeä Real Madridista, myös maajoukkueen pitkäaikainen kapteeni Sergio Ramos on siis sivussa.