Huuhkajille surkeita uutisia – Rasmus Schüller sivussa seuraavasta EM-karsintapelistä

Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Huuhkajille tuli ikäviä uutisia aivan Kazakstan-ottelun alla, sillä Rasmus Schüller on loukkaantumisen vuoksi sivussa tiistain taistosta.

Schüller sai iskun päähänsä lauantaina pelatussa Slovenia-ottelussa. Tämän johdosta mies sai aivotärähdyksen, jonka oireet eivät ole helpottaneet vielä täysin. Päävammojen suhteen ei ole syytä ottaa minkäänlaisia riskejä, joten tämän vuoksi Schülleriä ei nähdä kehissä tiistaina Kazakstania vastaan.

Loukkaantuminen on Suomen kannalta ikävä, sillä Kazakstan-peli olisi pakko voittaa. Rasmus Schüller on kuulunut EM-karsinnoissa tärkeimpien pelaajien joukkoon, joten keskikenttäpelaaja puuttuminen on iso menetys.

Suomen tie EM-kisoihin on kivinen, koska lohkossa kahden parhaan joukkoon sijoittuminen ei ole enää kiinni omista esityksistä. Apua pitäisi saada myös muista peleistä. Se on varmaa, että Huuhkajat ei voi omissa peleissä enää ainuttakaan pistettä menettää.