Glen Kamara joutui Real Madridin puolustajan ruman taklauksen kohteeksi – Rangers kaatoi Realin!

Glen Kamara

Huuhkajien Glen Kamara ahkeroi 45 minuuttia Rangersin paidassa, kun joukkue kaatoi kotikentällään Real Madridin sunnuntai-iltana. Kamara tuli kentälle ottelun toisella puoliajalla.

Suomalaisen Glen Kamaran edustama skotlantilainen Rangers kohtasi sunnuntai-iltana Real Madridin.

Glen Kamara ahkeroi ottelussa 45 minuuttia, kun hänet otettiin kentälle toisella puoliajalla.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja tuli kentälle tauolla, kun Real Madrid johti ottelua lukemin 0-1 Rodrygon maalilla.

Kamaran tultua kentälle ottelu kääntyi Rangersille. Fashion Sakala ja Cedric Itten saivat pallon Real Madridin maaliin ja loppulukemiksi merkattiin 2-1 harjoituskauden viimeistä ottelua pelanneen Rangersin hyväksi.

Real Madridin Nacho Fernandez joutui noin vartti ennen loppua siirtymään suihkun puolelle, kun puolustaja poistettiin kentältä kahdella keltaisella kortilla. Fernandezin ruman taklauksen kohteena oli ottelussa kehuja kerännyt Kamara.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Rangersin sarjakausi alkaa viikon päästä, kun taas Real Madridin harjoituskausi on vasta aluillaan. Los Blancos pelasi Rangersia vastaan ilman suurimpia tähtiään. Nachon lisäksi kokeneempaa ja menestyneempää kaartia madridilaisilla edustivat Isco, Marcelo sekä Luka Jovic.