Näin se vain kääntyy – PSG sarjakärjessä maajoukkuetauolle

PSG voitti Barcelonan Kylian Mbappe kolme maalia

Tällä kaudella Ranskan pääsarjassa, Ligue 1:ssä, on nähty tasaista vääntöä. Viime kausien sarjan suvereeni hallitsija PSG on yskähdellyt ja mm. Lille ja Lyon ovat taistelleet tosissaan mestaruudesta.

Nyt kun Ranskan pääsarja vetäytyi muiden eurooppalaisten futissarjojen tapaan viettämään maajoukkuetaukoa, näyttää sarjataulukko jälleen jokseenkin tutulta. Viikonlopun tulosten myötä PSG on siirtynyt takaisin sarjan piikkipaikalle.

Ennen eilisiä otteluita tilanne oli vielä se, että Lille johti sarjaa kolmen pisteen erolla pariisilaisiin sekä Lyoniin.

Mainos alkaa:

Eilen sunnuntaina Lille kohtasi kotonaan Nimesin, joka on sarjan häntäpäässä taistelemassa sarjapaikastaan. Nimes onnistui kuitenkin yllättämään sarjakärjen ja nappasi tyylipuhtaan 2-1 -vierasvoiton.

Illan huippuottelussa Lyon sai vieraakseen PSG:n. Pariisilaisjoukkue teki sen, minkä se on tehnyt jo niin monta kertaa aiemminkin, haki Lyonin vieraana 4-2 -voiton ja siirtyi sarjan kärkipaikalle.

Miten kiertää maksublokit turvallisesti ja helposti? Katso ohjeet Maksublokin kiertoon jotta se tapahtuu mahdollisimman yksinkertaisesti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Maajoukkuetauolle siirryttäessä sarjan otteluohjelmassa on jäljellä kahdeksan ottelua. PSG ja Lille ovat keränneet 63 pistettä, kolmantena olevalla Lyonilla pisteitä on 60. Neljäntenä tällä hetkellä oleva Monaco on kerännyt 59 pistettä.