Katso kuvat: Bakussa ei sateenkaariliput liehu – järjestysmiehet takavarikoivat liput Tanskan kannattajilta

Pride sateenkaariliput baku

Bakussa pelataan parhaillaan puolivälieräottelua Tshekin ja Tanskan välillä. Pride on ollut vahvasti esillä eri syistä läpi kisojen, nyt järjestysmiehet ovat takavarikoineet tanskalaisfaneilta sateenkaarilippuja.

Pride on ollut vahvasti esillä läpi EURO2020 -turnauksen erinäisistä syistä. Tukea vähemmistöille on pyritty antamaan kannattajien osalta ja myös UEFA on ottanut asiaan kantaa. Bakussa kannattajien tuen antaminen on tehty kuitenkin haastavaksi.

UEFA on aiemmin näiden kisojen aikana mm. kieltänyt Allianz Arenan sateenkaarivalaistuksen vedoten sen olevan poliittinen kannanotto.

Mainos alkaa:

Bakussa pelataan parhaillaan puolivälieräottelua Tshekin ja Tanskan välillä. Tanskan katsomossa ollut sateenkaarilippu on takavarikoitu järjestysmiehien toimesta. Voit katsoa kolmen kuvan mittaisen kuvasarjan tapahtuneesta alla olevasta twiitistä.

https://twitter.com/dw_sports/status/1411355120655384580

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Lauantaina selviää loput kaksi joukkuetta neljän parhaan joukkoon. Perjantaina tiensä semifinaaleihin raivasivat Espanja sekä Italia, lauantaina noista paikoista taistelevat Tanska ja Tshekki sekä Ukraina ja Englanti. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!