Palloliitto odottaa Uefan linjausta yleisömääriä koskien

Ukraina Kyproksen Juha Pirinen Palloliitto Jasse Tuominen Manchester United Fulham Valioliigan Chelsea Leeds United FA Cup jalkapallon Valioliiga Manchester City jalkapallo

Suomen Palloliitto odottaa Uefan linjausta siitä, saako syksyllä pelattaviin Kansojen liigan otteluihin ottaa sisään yleisöä – ja jos saa, niin miten paljon.

Toinen kysymys leijuu sen yllä, että missä pelit ylipäätään pelataan.

–  Tarkoitus on, että syksyn pelit ovat Olympiastadionilla. Tahtotilamme on, että ne ovat siellä, mutta eri juttu on, onko yleisöä paikalla, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti sanaili.

Mainos alkaa:

Ilta-Sanomat uutisoi pari viikkoa sitten, ettei Olympiastadionin remontti venyy ainakin heinäkuun loppuun. Valmistumista ovat viivästyttäneet sähkötyöt.

Huuhkajat kohtaa Kansojen liigan kotiavauksessaan Walesin 3. syyskuuta. Bulgariaa Suomi isännöi 11. lokakuuta ja Irlantia kolme päivää myöhemmin.

–  Meille olisi tärkeää, että Olympiastadionilla olisi pelejä. Myös tulevia MM-karsintoja ajatellen olisi hyvä, että saisimme Olympiastadionille jo nyt kotiluolatunnelmaa ja yleisöä. Ykköstoiveemme on ilman muuta pelata syksyllä Olympiastadionilla, Lahti painottaa.