Dortmundin hyökkääjä Paco Alcacer siirtyy Villarrealin riveihin

Paco Alcacer

Dortmundin espanjalaishyökkääjä Paco Alcacer palaa kotimaahansa, kun miehen uusi seura on La Ligassa pelaava Villarreal.

Kesällä 2019 pysyvällä siirrolla Barcelonasta Dortmundiin siirtynyt Alcacer ei kauaa ehtinyt olemaan virallisesti saksalaisseuran kirjoilla, kun edessä oli jälleen maisemanvaihto.

Uusi seura on Villarreal, joka pulittaa hyökkääjästä 23 miljoonaa euroa. Espanjan maajoukkueessakin kovaa jälkeä tehnyt Alcacer on tuttu näky La Ligan kentiltä, sillä Barcelonan lisäksi mies on edustanut myös Getafea ja Valenciaa.

Mainos alkaa:

Paco Alcacer on pelannut La Ligassa yhteensä 150 ottelua, joissa on syntynyt 43 maalia. Bundesliigassa tilille kertyi 37 ottelua, jotka toivat maalisaldoksi 23 osumaa. Puolestaan maajoukkuepaidassa hyökkääjä on pelannut 19 ottelua, joissa on syntynyt 12 osumaa.

Kuten tilastot osoittavat, niin kyseessä on kovan luokan hyökkääjä, joten Villarreal saa oivan vahvistuksen loppukauteen. Samalla myös Alcacerille siirto on loistava askel, koska nyt takuulla peliaikaa on luvassa ja mies pääsee antamaan näyttöjä tulevia jalkapallon EM-kisoja silmällä pitäen.