Näkökulma: Oi Suomi on! Huuhkajat omaa loistava mahdollisuuden futisbuumin rakentamiseen

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Huuhkajat on ylivoimaisesti historiansa tärkeimmän vuoden edessä, koska EM-kisojen lisäksi panoksena on vahvasti myös tulevaisuus.

Suomi on ollut pitkään täydellisesti jääkiekolle omistautunut maa, jossa keväällä pelattavat jääkiekon MM-kisat naulaavat ihmiset televisioiden äärelle. Leijonat onkin pitkään ollut täysin ylivoimainen urheilubrändi Suomessa, sillä mikään muu laji tai joukkue ei ole pystynyt liikuttamaan yhtä isoa massaa.

Vuosi 2020 saattaa tuoda tähän muutoksen, koska edessä on Huuhkajien historialliset jalkapallon EM-kisat. Kansainvälisenä tapahtumana futiksen arvokisat ovat aivan eri planeetalla jääkiekon MM-kisojen kanssa, joten Huuhkajien näkyvyys maailmalla on jotain poikkeuksellista. Myös futisbuumi Suomessa on noussut hurjasti ja varmasti jokainen tietää tällä hetkellä, että kuka on Teemu Pukki.

Mainos alkaa:

Pukki ja Suomen maajoukkue ovatkin kovassa paikassa kentällä, kun EM-kisoissa samaan lohkoon asettuvat Venäjä, Belgia ja Tanska. Jonkinlaisia tuloksia olisi saatava, jotta buumi ottaisi vielä yhden ison askeleen ylöspäin.

Se on kuitenkin varmaa jo nyt, että jalkapallolla on kaikkien aikojen mahdollisuus hypätä samaan kastiin Leijonien kanssa. Tämä tarkoittaisi myös sitä, että harrastajamäärät tulevaisuudessa tulisivat kasvamaan räjähtävästi, sillä onhan jalkapallon harrastaminen esimerkiksi paljon halvempaa kuin jääkiekon pelaaminen.

Tämä taas mahdollistaisi sen, että tulevaisuudessa suomalainen jalkapalloilu ja Huuhkajat voisivat päästää nauttimaan uusista Teemu Pukin ja Lukas Hradeckyn kaltaisista tähtinimistä. Tämän jälkeen positiivinen kierre olisikin valmis ja lumipallo lähtisi pyörimään vääjäämättä oikeaan suuntaan.

Sitä ennen on kuitenkin valtavasti työtä edessä. Suomen maajoukkueen taustavaikuttajien on ensimmäiseksi mietittävä strategia, jolla EM-kisoja ja Huuhkajia lähdetään mainostamaan kansalle. Mikä on se avain, joka kääntää jääkiekkokansan päät?

Sukupolvien unelma toteutui! Nyt on aika laittaa myös tulevaisuus kuntoon!