Ole Gunnar Solskjær saamassa kenkää Manchesterista?

Ole Gunnar Solskjær

Manchester Unitedin kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla. Unitedin norjalainen päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær saa olla varpaillaan. Mirror-lehti on esittänyt väitteen jonka mukaan manchesterilaisseura olisi valmis antamaan potkut päävalmentajalleen. 

Manchester Unitedin puheenjohtaja Ed Woodward on Mirrorin mukaan sanonut olevansa valmis erottamaan Ole Gunnar Solskjærin, mikäli joukkueen kurssi ei käänny.

United on pelannut tällä kaudella Valioliigassa kolme ottelua ja onnistunut voittamaan näistä vain yhden, kun se kaatoi tiukassa kamppailussa Brightonin.

Tappiot Solskjærin johtama ryhmä on kärsinyt Crystal Palacelle kauden avausottelussa lukemin 1-3, edellisessä ottelussa United kohtasi Tottenhamin ja hävisi tälle kotonaan tylysti 1-6.

Tämän tappion myötä olisi Mirrorin mukaan Woodwardin mitta tullut täyteen. Woodwardin ja Solskjærin välit eivät muutenkaan ole sieltä lämpimimmästä päästä – Ole Gunnar Solskjær kritisoi seuran puheenjohtajaa siitä, että hän olisi torpedoinut Solskjærin haluamat hankinnat siirtoikkunassa.

Woodwardilla on Mirrorin mukaan jo seuraaja katsottuna norjalaisluotsille. Korvaajaksi on nostettu esille Mauricio Pochettino.

Lue myös: Pelataanko jalkapallon EM-kisat ilman yleisöä?