”Videotuomari on Luton-fani” – Nottingham hävisi elintärkeän pelin ja julkaisi omituisen somepäivityksen

Nottingham Forest

Sunnuntain kierroksella kärsityn tappion myötä Nottingham Forest joutui ahtaalle. Seura sometti kovaa tekstiä pelin päätyttyä.

Everton ja Nottingham Forest kohtasivat elintärkeässä Valioliigan häntäpään ottelussa ja Everton nappasi ottelusta 2-0-voiton. Forest julkaisi ottelun jälkeen somessa lausunnon, jossa se kritisoi Everton-ottelun tuomaritoimintaa poikkeuksellisella tavalla.

– Kolme erittäin huonoa päätöstä – kolme antamatta jäänyttä rangaistuspotkua – joita emme yksinkertaisesti voi hyväksyä. Varoitimme PGMOL:ää (tuomarien kattoelin) ennen peliä siitä, että ottelun videotuomari on Luton-fani, mutta tuomaria ei vaihdettu. Kärsivällisyyttämme on koeteltu useaan kertaan. Seura puntaroi nyt vaihtoehtojaan, Forest kirjoitti päivityksessään.

Mainos alkaa:

Forest ei maininnut tuomaria nimeltä, mutta sunnuntain ottelussa videotuomarina toimi Stuart Attwell. Seura laittoi julkaisunsa ulos viisi minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Tulos jätti Forestin enää vain pisteen päähän 18. sijasta, eli ensimmäisestä putoajan paikasta. 18. sijaa miehittää tällä hetkellä päivityksessä mainittu Luton Town.

Nottingham Forest julkaisi tämän päivityksen viisi minuuttia Evertonille kärsityn tappion jälkeen:

Lue myös: Manchester United suli, mutta pelastui kauhealla tuurilla – Rasmus Højlund ampui ratkaisumaalin pilkkukisassa