Manchester United suli, mutta pelastui kauhealla tuurilla – Rasmus Højlund ampui ratkaisumaalin pilkkukisassa

Rasmus Højlund Manchester United

FA Cupin semifinaalista kehkeytyi mieletön näytelmä, jonka Manchester United käänsi onnekkaastikin nimiinsä rankkareilla.

FA Cupin finaalissa nähdään tänäkin vuonna Manchester Cityn ja Manchester Unitedin välinen derby. Tämä varmistui, kun United onnistui voittamaan Coventryn rangaistuspotkukilpailun jälkeen todelliseksi trilleriksi äityneessä semifinaalissa.

United vaikutti marssivan helposti finaaliin, sillä he johtivat ottelua jo 3-0, kunnes Championship-seura Coventry sai yhtäkkiä koneensa käyntiin 71. minuutilla. Silloin syntyi ensimmäinen kavennus. Lisää tuulta purjeisiin tuli vain seitsemää minuuttia myöhemmin, kun eroa olikin yhtäkkiä enää maalin verran.

Mainos alkaa:

Lopulta kiri huipentui lisäajan viidennellä minuutilla, kun Haji Wright toi rankkarimaalillaan Coventryn tasoihin. Jatkoajalla Coventry sai aivan peliajan lopussa pallon maaliin, mutta videotarkistuksen jälkeen tuomaristo totesi, että Coventryn hyökkääjällä oli kengänkärki paitsiossa, joten maali hylättiin ja United välttyi todella täpärästi täydelliseltä sulamiselta.

Rangaistuspotkukisassa Unitedin pelaajien hermo piti paremmin ja Rasmus Højlund sai kunnian niitata voittomaalin. FA Cupin finaali pelataan Wembleyllä 25. toukokuuta.

Manchester United välttyy totaaliselta sulamiselta VAR-tuomion avulla ja lopulta voittaa pelin rankkarikisassa:

Katso myös: La Liga -historian surkein rankkari? – Osasunan Ante Budimir tyri lisäajan pilkun käsittämättömällä tavalla