Ex-agentti paljasti: Neymar sai Valioliigasta tarjouksen 17-vuotiaana

neymar Ranska PSG

Kaikkihan tietävät, että brassitaituri Neymar pelaa tällä hetkellä ranskalaisessa PSG:ssä, johon hän siirtyi maailmanennätyssummalla.

Neymarin siirto Barcelonasta PSG:hen aiheutti vuonna 2017 paljon kohua, sillä olihan siirtosumma järistyttävät 222 miljoonaa euroa.

Niin tai näin, Neymarin entinen agentti Wagner Ribiero on nyt kertonut mielenkiintoisen faktan vuodelta 2010, jolloin Neymar vielä pelasi kotimassaan Brasiliassa Santosin riveissä.

Ribiero kertoi AS-lehden haastattelussa, että Chelsea lähestyi häntä ja kertoi olevansa kiinnostunut 17-vuotiaasta lupauksesta. Lontoolaisseura oli lyönyt sopimustarjouksen pöytään samana päivänä, kun Neymar debytoi Brasilian A-maajoukkueen riveissä.

– He tekivät tarjouksen, jota sitten tutkimme, mutta emme lopulta tehneet minkäänlaista päätöstä. Annoin sen [sopimuksen] eteenpäin Neymarin isälle ja pelaajalle itselleen. Sen jälkeen tuli vielä tarjoukset Bayern Münchenista ja Juventuksesta. Juven kanssa meillä oli vielä tapaaminen Torinossa, Ribiero avasi.

Siirto Eurooppaan tapahtui kuitenkin vasta kolme vuotta myöhemmin, kun Barcelona löi 88 miljoonaa euroa pöytään.

Neymarin uran tilastoihin voit tutustua tarkemmin Transfermarktin sivuilla.

Lue myös:

Pierre-Emerick Aubameyang lähtökuopissa – Chelsea ja Barcelona kiinnostuneita

MM-finaalin erotuomari tylytti Maradonaa: ”Hän ei ymmärtänyt lainkaan sääntöjen noudattamista”