Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu – tänään Messi vastaan Ronaldo!

Mestarien liigan Manchester City välierät puolivälierät Mestarien liiga Mestarien liigan pudotuspelit lohkovaihe käynnistyy tänään

Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu. Tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkona ratkaistaan lohkovoittajat sekä jatkoonmenijät kaikista lohkoista.

Joidenkin lohkojen osalta tilanne on jo selvää pässinlihaa, mutta useammassa lohkossa riittää jännitettävää. Tänään tulessa ovat joukkueet lohkoista E-H, huomenna lohkovaihe huipentuu lopulta A-D -lohkojen kamppailuihin.

Tänään lohkoissa pelataan seuraavista asioista.

Mainos alkaa:

Lohko E

Lohkossa E pelataan vain kunniasta. Chelsea tulee voittamaan lohkon, Sevilla tulee sijoittumaan toiseksi. Paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleissä nappaa Krasnodar ja lohkon hännille jää Rennes.

Lohko F

Lohkossa F panosta sen sijaan on. Ainoastaan Dortmund on varmistanut jatkopaikan, mutta ei lohkovoittoa. Lohkovoittoa ja toista jatkopaikkaa kärkkyy Lazio. Toisesta jatkopaikasta kamppailee myös Club Brügge, joka ei kuitenkaan lohkoa voi voittaa. Zenit tulee jäämään lohkon viimeiseksi.

Lohko G

Lohko G tarjoaa tänään Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kohtaamisen, kun Barcelona isännöi Juventusta. Nämä joukkueet ratkaisevat myös lohkovoiton keskenään. Toisaalla Kiovan Dynamo ja Ferencvaros ratkaisevat keskenään paikan Eurooppa-liigan jatkopeleissä. Tästä lohkosta jatkoon kuitenkin odotetusti Juventus ja Barcelona.

Lohko H

Lohko H on ennakkoon kaikista mielenkiintoisin. Sekä Manchester United, PSG että myös RB Leipzig ovat tasoissa yhdeksässä pisteessä. Basaksehir jää lohkon hännille, mutta nämä kolme joukkuetta ratkovat keskenään lohkovoiton sekä paikan jatkopeleissä. Tässä lohkossa Leipzig isännöi tänään Manchester Unitedia ja PSG kohtaa kotonaan Basaksehirin.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.

Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu! Tänään tuttuun tapaan kaksi ottelua alkaa kello 19:55 ja loput kuusi 22:00.

Lue myös: Huuhkajat MM-karsintojen D-lohkoon