Manchester United voitti Burnleyn – nousi yksin Valioliigan kärkeen

Manchester United Paul Pogba Burnely

Manchester Unitedilla oli eilen otteluohjelmassaan kohtaaminen Burnleyta vastaan. Manchester United voitti ottelun lopulta vierasnurmella Paul Pogban maalilla 1-0 ja siirtyi Valioliigan kärkipaikalle.

Manchester United kävi hakemassa nihkeän 1-0 -voiton Burnleyn vieraana eilen. Nihkeä tai ei, voitolla irtosi kolme pistettä ja kolmella pisteellä kärkipaikka Valioliigassa. Ottelun ainoasta maalista vastasi Paul Pogba.

Mainos alkaa:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Nyt jokainen Valioliigan joukkue kärkinelikosta on pelannut 17 ottelua. Unitedilla pisteitä on kasassa 36, Liverpoolilla 33, Leicesterillä ja Evertonilla 32. Perässä hengittävät kuitenkin 29 pistettä keränneet Tottenham ja Manchester City. Tottenhamilla pelattuja otteluita on yksi vähemmän kuin kärkinelikolla, eli 16, City sen sijaan on pelannut vain 15 ottelua.

Valioliiga jatkuu tänään kahdella ottelulla. Kärkijoukkueista tulessa ovat sekä Manchester City että Tottenham. City isännöi Brightonia kello 20:00 alkavassa ottelussa, Tottenhamin vieraaksi Lontooseen saapuu Fulham. Ottelu alkaa kello 22:15.

Valioliigaottelut Suomessa suorana näyttää maksullinen Viaplay -palvelu. Lisäksi ottelut näkyvät V Sport Suomen kanavilla.

Manchester United onnistui voittamaan Burnleyn – katso ottelun huippuhetket täältä.