Espanja Super Cup 2021: Barcelona ja Athletic Bilbao selvittivät tiensä finaaliin

Espanja Super Cup 2021

Espanjan Super Cup 2021 ratkeaa tulevana sunnuntaina. Finaalissa toisensa kohtaavat Barcelona ja Athletic Bilbao.

Keskiviikkona otteluohjelmassa oli ensimmäinen semifinaali, kun Barcelona ja Real Sociedad kohtasivat toisensa. Varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1 ja ottelu eteni aina rangaistuspotkuille saakka. Lopulta Barcelona oli vahvempi ja eteni finaaliin.

Torstaina Real Madrid ja Athletic Bilbao ottivat mittaa toisistaan. Madridin ensimmäinen puoliaika oli heikko ja se maksoi Los Blancosille jatkopaikan verran. Bilbao meni ensimmäisen nelivitosen aikana 0-2 -johtoon, eikä Real onnistunut kirimään eroa kiinni toisella puoliajalla. Karim Benzema kavensi reilu vartti ennen täyttä peliaikaa tilanteeksi 1-2, jotka jäivät ottelun loppulukemiksi.

Sunnuntaina kello 22:00 Suomen aikaa pelataan finaali. Espanjan Super Cupin 2021 voittaja ratkeaa siis Barcelonan ja Athletic Bilbaon välillä.

Espanjan Super Cup 2021 ratkeaa – katso alta ottelun Real Sociedad – Barcelona rangaistuspotkut:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.