Lukas Hradeckyn avaus mönkään – Hoffenheim rankaisi välittömästi

Lukas Hradeckyn avaus Leverkusen

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen oli lauantaina Bundesliigassa matkannut Hoffenheimin vieraaksi.

Leverkusenin komea meno sai 2-3-voiton myötä jatkoa, mutta helpolla tämä ei voitto tullut, vaikka avausjaksolla siltä jo ehti näyttämäänkin. Florian Wirtz vei joukkueen ensin johtoon ja avausjakson lisäminuuteilla Alejandro Grimaldo muutti lukemiksi 0-2.

56. minuutilla Hradeckylle sattui hasardi, kun hän avasi pallon suoraan Hoffenheimin Anton Stachille. Suomalaisveskari oli niin kaukana maalistaan, että Stach päätti laukoa – ja se myös kannatti, sillä pallo leijaili Hradeckyn yli maaliin.

Mainos alkaa:

Vain pari minuuttia tämän jälkeen Wout Weghorst tasoitti lukemat 2-2:een. Leverkusen kuitenkin kairasi lopulta voiton, kun Alejandro Grimaldo maalasi loppulukemiksi 2-3.

Leverkusen johtaa Bundesliigaa 28 pisteellä. Kakkosena on Bayern München, joka on kerryttänyt 26 pistettä.