Lukas Hradecky ei ole huolissaan EM-kisojen siirtymisestä – ”Saamme valmiimpia pelaajia”

Lukas Hradecky Suomen parhaat pelaajat Lukas Hradecky leverkusen

Lukas Hradecky – kuten muutkin jalkapalloilijat – on erikoisen tilanteen edessä, kun kaikki sarjat ovat täysin keskeytettyinä tällä hetkellä.

Leverkusen taisteli Bundesliigassa kärkisijoista, minkä lisäksi joukkue oli mukana Eurooppa-liigassa. Kausi kuitenkin keskeytyi koronavirukseen eikä tulevasta kaudesta ole mitään tietoa. Hradecky kertoi tilanteesta Pallomeri.netin haastattelussa, eikä suomalaisvahti halunnut vaipua synkkyyteen.

– Totta puhuen tällainen odottomaton tauko on monessa mielessä myös positiivinen asia. Meilläkin on loukkaantuneita, jotka saavat lisäaikaa ennen kuin pelit jatkuvat. Muutenkin meidän matsirytmi oli terveillekin pelaajille aika kova, joten ei tässä mitään negatiivista sinällään ole pelaajistolle, Lukas Hradecky totesi Pallomeri.net -sivustolle.

Mainos alkaa:

Hradecky ei ole myöskään huolissaan jalkapallon EM-kisojen siirtymisestä, vaan mies uskoo vuoden lisäajan auttavan Suomen maajoukkuetta

– Ei siitä mitään haittaa ole. Enemmän aikaa valmistautua sekä hoitaa mahdollisia loukkaantumishuolia – ja kilpailu pelipaikoista kiihtyy kiihtymistään. Eli saamme valmiimpia ja kehittyneempiä pelaajia kesän 2021 kisakoneeseen! Hradecky summaa Pallomeri.netille.