Liverpool-puolustus sössi kahdesti Merseysiden derbyssä – Everton-tappio vesitti mestaruushaaveet

everton-liverpool

Liverpool sähelsi itsensä hyvin todennäköisesti ulos mestaruustaistelusta päästämällä kaksi todella halpaa maalia Evertonia vastaan.

Everton otti jättimäisen voiton, kun joukkue kaatoi kotonaan Liverpoolin Merseysiden derbyssä maalein 2-0. Tulos tarkoittaa sitä, että Evertonin pitäisi olla käytännössä kuivilla sarjapaikkataistelun suhteen, kun eroa ensimmäisellä putoajan paikalla olevaan Lutoniin on nyt kahdeksan pistettä.

Liverpoolilla jäi paljon syitä katsella peiliin tappion jälkeen. Etenkin ottelun voittomaaliksi jäänyt avausosuma oli Liverpoolin alakerralta jopa koomista säheltämistä, kun huolimattomuusvirheet seurasivat toisiaan selkeistä purkupaikoista huolimatta. Lopulta sättäämisen jälkeen Evertoni Jarrad Branthwaite painoi pallon maaliin asti.

Mainos alkaa:

Jos avausmaali menee koko Liverpoolin puolustuksen tiliin, niin toisen osumaan saa Trent Alexander-Arnold ottaa täysin kontolleen. Hänen käsittämättömän löysän merkkauspelinsä vuoksi Evertonin Dominic Calvert-Lewin pääsi puskemaan pallon aivan ilmaiseksi sisään.

Liverpoolille tappio oli erittäin suuri shokki ja hyvin kivulias sellainen, sillä tappio tarkoittaa käytännössä sitä, että Liverpoolin mestaruushaaveet kaatuivat.

Arsenalilla on nyt kolmen pisteen kaula Liverpooliin, kun kautta on jäljellä neljä kierrosta. Manchester City puolestaan oli torstai-iltana pisteen päässä, mutta nousee Liverpoolin takaa nopeasti ohi, sillä heillä on vielä kuusi ottelua jäljellä. Näin mestaruus on aivan Cityn omissa käsissä.

Liverpool-puolustus säheltää kunnolla Evertonin avausmaalissa:

Trent Alexander-Arnold nukahtaa todella pahasti Evertonin toisessa maalissa:

https://twitter.com/Sport1_Sport2/status/1783549652656152651

Katso myös: Tyylikäs ele – Harry Maguire osoitti upeasti kunnioitusta vastustajalle voitetun FA Cup semifinaalin jälkeen