Tyylikäs ele – Harry Maguire osoitti upeasti kunnioitusta vastustajalle voitetun FA Cup semifinaalin jälkeen

Harry Maguire Manchester United

Coventry pisti ManU:n kuilun partaalle FA Cupissa ja katsojan video paljastaa miten Harry Maguire osoitti heille kunnioitusta.

Manchester United voitti todella täpärästi Championship-seura Coventryn FA Cupin semifinaalissa, kun Coventrylta hylättiin maali jatkoajan lopussa ja United onnistui nipistämään voiton rankkarikisassa.

Heti ottelun jälkeen Unitedin Antony sai jalkapallofaneilta ansaitusti rapaa reagoituaan tökerösti Coventryn pelaajia kohtaan pelin ratkettua. Se kuitenkin jäi monilta huomaamatta, että Unitedin leirissä toimittiin myös täysin vastakkaisella tavalla. Katsojan kuvaama video nimittäin osoittaa sen, että Harry Maguirelta löytyy roppakaupalla tyyliä myös ison voiton hetkellä.

Mainos alkaa:

Heti, kun United oli tehnyt voittomaalin, näkyy videolla kuinka Maguire osoittaa kunnioitusta upeasti pelannutta vastustajaa kohtaan ja juhlimisen sijaan hän menee ensin heti kättelemään Coventryn pelaajat läpi.

Harry Maguire tekee upean eleen heti FA Cupin semifinaalin ratkettua:

Katso myös: Manchester United suli, mutta pelastui kauhealla tuurilla – Rasmus Højlund ampui ratkaisumaalin pilkkukisassa