Liverpool kiinnostunut hankkimaan Ousmane Dembélén

Ousmane Dembélé

Valioliigan hallitseva mestari Liverpool on kiinnostunut hankkimaan riveihinsä Barcelonan ranskalaislaituri Ousmane Dembélén. Lähteiden mukaan Liverpool on tiedustellut katalonialaisseuralta mahdollisuutta Dembélén lainaamiseen.

Sportsbiblen mukaan valioliigaseura Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on kiinnostunut saamaan riveihinsä Barcelonan ranskalaistaituri Ousmane Dembélén. Kyseessä olisi lainadiili.

Liverpool tarjoaa Barcelonalle mahdollisesta lainasta rahallista korvausta sekä lupauksen maksaa Dembélén palkka. Barcelona ei ole vielä vastannut Liverpoolin tekemään tarjoukseen, mutta Sportsbiblen mukaan Barcelona ei olisi kuitenkaan halukas lainaamaan ranskalaispelaajaansa, vaan haluaisi saada hänet myydyksi.

Mainos alkaa:

Dembéle ei ole missään vaiheessa noussut kolmivuotisen Barcelona-uransa aikana sille tasolle, mitä hänestä odotettiin. Katalonialaisjätti maksoi lupaavasta ranskalaisesta peräti 105 miljoonaa euroa vuonna 2017. Tämä teki hetkellisesti nuorukaisesta jalkapallossa kalleimmalla siirtosummalla siirtyneen pelaajan. Nykyään kalleimman siirron titteliä pitää hallussaan PSG Neymar-hankinnallaan, kun se maksoi brassitaiturista peräti 222 miljoonaa euroa.

Lue myös: Manchester City on tarjonnut ME-summan Jose Maria Gimenezistä