Bayern München aloitti kautensa murskaavasti – Schalke kaatui 8-0!

Leroy Sane Bayern München

Saksan Bundesliigaa viime vuodet hallinnut Bayern München aloitti kautensa kerrassaan murskaavalla tavalla. Jyrän alle jäi kauden avausottelussa kotikentällä Schalke.

Bayern München ei jättänyt vierailijoille mitään mahdollisuuksia Bundesliiga-kauden 2020-21 avanneessa ottelussa. Kauden avausottelu pelattiin Allianz Arenalla, joka toimii myös ensi kesän EM-kisojen yhtenä näyttämönä. Müncheniin vierasjoukkueeksi saapunut Schalke jäi kauden avauksessa maaleitta, kun kotijoukkue pääsi juhlimaan peräti kahdeksan kertaa.

Ottelu oli alusta asti melkoista Bayernin näytöstä. Serge Gnabry avasi maalihanat jo neljännellä peliminuutilla. Leon Goretzka lisäsi kotijoukkueen johtoa kun ottelua oli pelattu 19 minuuttia. Bayernin puolalaistähti Robert Lewandowski siirsi pilkulta tilanteeksi 3-0 noin puolen tunnin pelin jälkeen. Näistä lukemista lähdettiin myös jaksotauolle.

Mainos alkaa:

Toisella jaksolla kotijoukkueen ilotulitus jatkui viiden osuman verran. Huomionarvoista on se, että maalintekovastuu jakautui tasaisesti Bayernin pelaajien kesken. Hattutempun iskenyt Gnabry oli ottelussa ainut useamman maalin mies. Kaikki muut osumat merkittiin eri pelaajien nimiin. Myös Manchester Citystä Bayerniin siirtynyt Leroy Sane sai maalihanansa heti auki.

Katso ottelun kaikki maalit Viafreen koosteesta ottelusta.

Bundesliiga jatkuu lauantaina kuudella ottelulla.