Lionel Messi otti uransa ensimmäisen suoran punaisen kortin Barcelonassa

Lionel Messi Mestarien liigan

Herrasmiesmäisistä otteistaan tunnettu Barcelonan Lionel Messi otti eilen pelatussa Espanjan Super Cupin ottelussa uransa ensimmäisen suoran punaisen kortin.

Espanjan Super Cupin finaalissa kohtasivat Barcelona ja Athletic Bilbao. Ottelusta muodostui huikea jännitysnäytelmä, joka ratkesi vasta jatko-ottelussa.

Jatkoaikaa, tai siis jatko-ottelua, oli pelattu jo täydet minuutit ja oltiin jo lisäajalla. Athletic oli ottelussa 2-3 -johdossa ja menossa kohti Super Cupin voittoa. Sitten pallontavoittelutilanteessa Barcelonan Lionel Messi menetti malttinsa ja huitoi itsensä suoralla punaisella suihkuun.

Mainos alkaa:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Barcelonalla oli hyökkäys menossa, kun Messi menetti malttinsa totaalisesti. Tilannetta lähdettiin tarkastamaan VARin kautta, jonka jälkeen todettiin rikkeen tapahtuneen ja Messille näytettiin suoraa punaista.

Ottelu oli argentiinalaiselle 753:s Barcelonan paidassa kaikki kilpailut huomioiden. Muutaman ottelun verran saatiin siis mennä, ennen kuin tämä nähtiin.

Lieneekö Messin paha olo purkautuu tällä tavalla, vai onko jostain muusta kyse? Normaalista Lionel Messin käytöksestä ei tässä kuitenkaan ole nyt kyse.