Bild: Manchester Cityn tähtipelaaja Leroy Sane siirtyy Bayern Müncheniin

Leroy Sane

Manchester Cityn tähtipelaaja Leroy Sane on siirtymässä saksalaisjätti Bayern Münchenin riveihin. Asiasta uutisoi Bild-lehti.

Leroy Sane oli jo viime kesänä vahvasti huhujen keskellä, mutta polven hajoaminen murskasi haaveet siirrosta. Samalla saksalaistähden koko kausi meni pilalle. Myös jalkapallon EM-kisat olisivat saattaneet jäädä väliin, jos turnausta ei olisi jouduttu siirtämään vuoteen 2021.

Nyt loukkaantumiset ovat voitettua elämää ja Sane on saamassa haluamansa siirron maaliin, sillä Bild-lehti tietää kertoa miehen tehneen viisivuotisen sopimuksen Bayern Münchenin kanssa. Enää tarvitaan seurojen välinen sopimus siirtosummasta ja saksalaisen siirto takaisin Bundesliigaan saa sinetin.

Mainos alkaa:

Sane siirtyi aikoinaan kesällä 2016 Schalkesta Manchester Cityn riveihin, missä taiturista kasvoi äärimmäisen vaarallinen hyökkäyspään pelaaja. Taistelu peliajasta Cityn riveissä oli kuitenkin armotonta, joten aivan maailman eliittiin nousu ei vielä onnistunut. Myös loukkaantumiset olivat pahasti saksalaisen harmina.