Leeds United nousee Valioliigaan yli 15 vuoden tauon jälkeen!

Ukraina Kyproksen Juha Pirinen Palloliitto Jasse Tuominen Manchester United Fulham Valioliigan Chelsea Leeds United FA Cup jalkapallon Valioliiga Manchester City jalkapallo

Perinteikäs englantilaisseura tekee paluun ylimmälle sarjatasolle, sillä Leeds United varmisti nousunsa Valioliigaan perjantaina.

Marcelo Bielsan valmentama joukkue ei pelannut perjantaina, mutta toisena oleva West Bromwich pelasi, kun se kärsi 2-1-tappion Huddersfieldille. Tämä tarkoitti samalla sitä, että Leeds United on varmasti kahden parhaan joukossa kauden päätyttyä.

Edellisen kerran Valioliigassa kaudella 2003-2004 pelannut Leeds on ollut isoissa vaikeuksissa 2000-luvulla, sillä joukkue käväisi jopa Ykkösliigassa kausina 2007-2010. Pikku hiljaa perinteikäs seura on kuitenkin hilannut itseään kohti Valioliigan portteja.

Mainos alkaa:

Jo viime kaudella nousu oli lähellä, mutta lopulta jatkokarsinnoissa tuloksena oli tappio. Nyt unelma kuitenkin toteutui ja ensi kaudella seuran fanit pääsevät kannustamaan joukkuettaan Valioliigassa.

Lue myös: Bild: Manchester United valmis maksamaan Jadon Sanchosta 120 miljoonaa euroa