Joel Pohjanpalo jäi maaleitta kärkikamppailussa – tuhlasi kaksi mainiota maalipaikkaa

Joel Pohjanpalo huuhkajat

Huuhkajien ja Hamburger SV:n hyökkääjä Joel Pohjanpalo oli jälleen vaarallisella pelipäällä, kun mies kohtasi 2. Bundesliigan kärkikamppailussa Bielefeldin.

Pohjanpalon Hamburger SV pelasi isoista panoksista sunnuntaina, kun vieraaksi saapui sarjakärki Bielefeld.

Ottelusta muodostui lopulta tarkka kahden kärkijoukkueen välinen vääntö, jossa ei maaleja nähty. Näin ollen pisteet tasattiin lukemin 0-0. Tasapeli tarkoitti sitä, että Bielefeld piti sarjajohtonsa seitsemässä pisteessä. Myös HSV jatkaa sarjassa toisena, koska Stuttgart hävisi omassa ottelussaan Kielille numeroin 3-2.

Mainos alkaa:

Viime viikonloppuna osunut Joel Pohjanpalo olisi voinut nousta ratkaisijaksi sunnuntaina, sillä suomalaisella oli kaksikin hyvää maalipaikkaa. Ensimmäisessä Bielefeldin veskari venyi loistavaan jalkatorjuntaan pysäyttäen Pohjanpalon läpiajon. Toisella kertaa pusku suuntautui ohi maalin ja jälleen johtomaali jäi haaveeksi.

Hamburger SV jatkaa pelejään torstaina, kun edessä on isojen panosten ottelu. Joukkue matkaa nimittäin kolmantena oleva Stuttgartin vieraaksi. Joukkueilla on eroa ainoastaan yksi piste, joten voittaja ottaa kiinnityksen kakkospaikkaan.