Häckenin Jasse Tuominen ihmetteli Ruotsin koronatoimintoja

Häcken Allsvenskan Jasse Tuominen

Huuhkajien ja Häckenin hyökkääjä Jasse Tuominen on päässyt toteamaan Ruotsin hieman erikoiseksi huomatun linjan koronavirusta kohtaan.

– Joukkuekavereita on ollut kipeänä, mutta kun testejä ei silloin tehty, en pysty sanomaan, oliko syynä koronavirus. Tällä hetkellä meiltä kysytään päivittäin liiton taholta mahdollisista oireista, joten jonkinlaista seurantaa on.

Tuominen kertoo myös, ettei häntä itseään ole testattu koronaviruksen varalta kertaakaan.

– Tietysti sitä on välillä vähän ihmetellyt, Tuominen sanoo.

Pelit pääsivät Ruotsissa käyntiin kesäkuun puolivälissä. Häcken on pelannut kuusi ottelua, joista on herunut kaksi voittoa ja peräti neljä tasapeliä. Joukkue on sarjataulukossa kolmospaikalla.

– Alkuvuosi oli haastava, meillä oli peräti kolmen ja puolen kuukauden tauko kaikesta, mutta sitten yhtäkkiä sarja päätettiin aloittaa. Hieman hakemista tässä on siis kaikilla ollut, Tuominen kertoo.

Sarja on alkanut melko yllätyksellisesti, sillä piikkipaikalla on Norrköping ja kakkosena Sirius. Suurseura Malmö löytyy kahden voiton, kolmen tasapelin ja yhden tappion siivittämänä vasta viidenneltä sijalta. AIK Tukholma puolestaan on 7. paikalla.

Lue myös: Huuhkajien Jesse Joronen torjui tärkeän nollapelin Brescialle