Kroatialle valtava takaisku – Ivan Perisicillä koronavirus!

Ivan Perisic

Kroatia kohtaa EM-neljännesvälierässä maanantaina Espanjan. Yksi Kroatian selkeistä tähtipelaajista, Ivan Perisic, on ottelusta sivussa positiivisen koronavirusnäytteen vuoksi.

Kroatia joutuu tulemaan toimeen ilman yhtä kiistatonta tähtipelaajaansa maanantain nejännesvälieräottelussa Espanjaa vastaan. Ivan Perisic on antanut positiivisen koronavirusnäytteen ja on sivussa ottelusta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Mainos alkaa:

Positiivisen näytteen myötä Perisic joutuu kymmenen päivän karanteeniin. Tämä tarkoittaa sitä, että meni Kroatia tässä turnauksessa miten pitkälle tahansa, on Interiä edustavan Perisicin kisat ennenaikaisesti ohi.

Kroatian joukkue on heikentynyt edellisistä arvokisoista (2018 MM-kisat) joissa se ylsi aina finaaliin asti, jossa lopulta Ranska oli vahvempi. Mikäli Kroatia onnistuu maanantaina kaatamaan Espanjan, voi sillä olla mahdollisuus revanssiin Ranskaa vastaan. Kroatialle puolivälierässä vastaan asettuu Ranskan ja Sveitsin välisen ottelun voittaja.

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat tänään kahdella ottelulla. Kello 19:00 kohtaavat Hollanti ja Tshekki, kello 22:00 vastakkain ovat Belgia ja Portugali. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma ja pudotuspelikaavio kokonaisuudessaan! Kaikki ottelut suorana ilmaiseksi televisioi YLE TV2 -kanava sekä internetissä YLE Areena -palvelu.