Siirto Skotlantiin tehnyt ihmeitä Ilmari Niskaselle – ”Saksa kaukainen muisto”

Ilmari Niskanen

Huuhkajien Ilmari Niskanen siirtyi kesällä epäonnistuneen Saksan reissun jälkeen Ingolstadtista Skotlannin Dundee Unitediin. Siirto on tehnyt hyökkääjälle hyvää.

Ilmari Niskanen siirtyi syyskuussa 2020 KuPSista Saksaan Ingolstadtiin. Saksan valloitus ei mennyt Huuhkajissakin esiintyneeltä hyökkääjältä nappiin. Niskanen kamppaili loukkaantumisten lisäksi peliajasta ja putosi myös Huuhkajista.

Kesällä 2021 Niskasen tie vei kuitenkin Saksasta Skotlantiin, uudeksi seuraksi tuli Dundee United, joka tiettävästi oli ollut Niskasen perässä jo KuPS -aikoina.

Mainos alkaa:

Skotlannissa hommat on lähteneet rullaamaan huomattavasti paremmin. Paikka avauskokoonpanossa on auennut ja onhan Ilmari Niskanen tehnyt paluun myös Huuhkajiin.

Tällä kaudella Skotlannin pääsarjassa Niskanen on ollut kentällä viidessä ottelussa, näistä kaikissa hän on ollut avauksessa ja kerran on tullut täydet minuutit.

Edellisen kolmen ottelun aikana Niskanen on päässyt myös tehojen makuun. Celticiä vastaan hän antoi maalisyötön ja Ross Countya vastaan aukesi myös maalitili. Hiberniania vastaan edellisessä ottelussa hän tarjoili Kieran Freemanille avopaikan, josta Freeman ei erehtynyt. Voit katsoa videon tuosta syötöstä alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ilmari Niskanen on noussut hiljalleen jo kannattajien suosikiksi ja Saksa alkaa olla suomalaiselle jo kaukainen muisto.

Niskanen oli mukana Suomen otteluissa MM-karsinnoissa Ukrainaa ja Kazakstania vastaan. Ukrainaa peliaikaa irtosi 13 minuuttia, Kazakstania vastaan Kuopiossa KuPSin paidassa veikkausliigauraansa luonut hyökkääjä katseli ottelun kokonaan penkiltä.