Huuhkajilla edessä suuri ottelu Walesissa

Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaa tänään Cardiffissa Walesin. Huuhkajilla on edessä suurilla panoksilla varustettu ottelu.

Marraskuun kahdeksastoista, vuosi 2020. Vielä vuosi sitten ei tiedetty, kuinka merkittävästä päivästä suomalaisen jalkapallon kannalta on kyseessä, puhumattakaan jos asiaa olisi kysytty viisi vuotta sitten.

Tänään Suomi kuitenkin kohtaa vierasnurmella Walesin ja pelaa suurista asioista. Tulevaisuudestaan.

Mainos alkaa:

Voitolla Huuhkajat nousee lohkon piikkipaikalle ja koska kyseessä on viimeinen ottelu, se nousee myös lohkovoittoon. Nousu A-liigaan on siis Huuhkajilla omissa käsissään, etu toki on kotijoukkue Walesilla – riittäähän sille myös tasapeli lohkovoittoon.

Suurella todennäköisyydellä voittamalla ottelunsa tänään Huuhkajat varmistaa paikkansa MM-karsintojen jatkokarsinnoissa ja kenties myös seuraavien EM-karsintojen jatkokarsinnoissa – ennen kuin kumpaakaan karsintaa on ehditty edes aloittaa. Myös FIFA-rankingin ja tulevien arvontakorien kannalta illan lopputuloksella on merkitystä.

Puhutaan siis todella, todella, suurten panosten ottelusta. Vaikka voitolla ei saakaan suoraan kuin ”vain” paikan tulevan Nations Leaguen A-liigaan mukaan Euroopan parhaiden jalkapallomaiden kanssa, olisi tällä voitolla tulevaisuuden kannalta todella suuri merkitys.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen Huuhkajien Twitter-tililtä.

Riven johdolla! 

Lue myös: Huono tuuri jatkuu – Joel Pohjanpalo jälleen pitkälle sairauslomalle