Espanja nöyryytti Saksaa ja nappasi lohkovoiton

Espanja Saksa Joachim Löw

Nations Leaguen A-liigan lohko 4:n päätösottelussa Espanja ja Saksa kohtasivat toisensa. Ottelun panokset olivat selvillä, voittaja nappaa lohkovoiton.

Ottelusta tuli lopulta hyvin yksipuolinen näytös kun Espanja pisti nurmella parastaan ja kaatoi Saksan tennislukemin. Tappio oli yksi Saksan jalkapallohistorian rumimmista.

Ottelu oli käytännössä ohi jo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Alvaro Morata vei joukkueensa 1-0 -johtoon kun kellossa oli 17 minuuttia. Ferran Torres ja Rodri osuivat kumpikin kertaalleen ensimmäisen nelivitosen aikana ja taukoa lähdettiin viettämään lukemista 3-0.

Saksan päävalmentaja Joachim Löwillä oli siis melkoinen vuori kiivettävänään joukkueensa kanssa.

Toinen puoliaika ei kuitenkaan ensimmäisestä eronnut juuri mitenkään – ainakaan maalien osalta. Ferran Torres osui kahdesti viimeistellen hattutemppunsa ja Mikel Oyarzabal viimeisteli lukemiksi 6-0.