Huuhkajat voiton päässä A-liigasta

Huuhkajat Vasil Levski National Stadium Suomi Bulgaria Nations League

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat voitti eilen sunnuntaina Bulgarian. Vieraskentällä Sofiassa pelattu ottelu päättyi Huuhkajien 1-2 -voittoon Teemu Pukin ja Robin Lodin maaleilla.

Huuhkajat kohtasi eilen sunnuntaina pelatussa ottelussa Bulgarian vieraskentällä Sofiassa.

Ottelu alkoi Suomen komennossa, kun Teemu Pukki vei vierasjoukkueen johtoon jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Robin Lod venytti maaliverkkoja vielä ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä venyttäen Suomen johdon kahteen maaliin.

Toisella puoliajalla Bulgaria otti pelin haltuunsa. Se sai puoliajan aikana kaksi rangaistuspotkua, joista ensimmäisen Lukas Hradecky torjui ja toisen Dimitar Iliev upotti Huuhkajien verkkoon.

Huuhkajat kohtaa keskiviikkona vierasnurmella Walesin. Wales voitti Irlannin eilen 1-0, jonka myötä se jatkaa lohkon piikkipaikalla yhden pisteen erolla Huuhkajiin. Voitolla Suomi nousisi lohkon voittoon, muilla tuloksilla voitto lipuu Walesiin.

Nations Leaguen kautta kaksi parasta lohkovoittajaa, jotka eivät muuten olisi MM-paikkaa saamassa tai siitä taistelemassa, pääsee karsimaan kisapaikasta MM-karsinnan pudotuspelivaiheeseen.