HJK hankki Huuhkajista tutun Diogo Tomasin

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

HJK teki puolustukseen todella kovan hankinnan, kun Huuhkajistakin tuttu Diogo Tomas palaa Veikkausliigaan vuoden sopimuksella.

Diogo Tomas muistetaan aikaisemmin Suomen kentiltä KuPSin ja Ilveksen paidasta. Tämän jälkeen matka kävi norjalaisen Odds BK:n riveihin. Kiinnostusta oli miehen palveluksista ympäri maailman, mutta lopulta toppari päätti tarttua HJK:n sopimustarjoukseen.

– Miro Tenhon lähdön varmistuttua oli selvää, että tarvitsemme Miron paikalle uuden johtavan topparin, ja Diogossa sellaisen saamme. Hän tuo joukkueeseen kokoa, fyysisyyttä ja voimaa ja on omalla esimerkillään johtava pelaaja. Diogo on tärkeä molemmissa bokseissa tuomalla vahvan puolustamisen lisäksi maalintekovoimaa erikoistilanteisiin. Lyhyesti sanottuna erittäin tärkeä vahvistus kaikin puolin, HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki toteaa tiedotteessa.

Diogo Tomas on nähty myös Suomen maajoukkueen paidassa. Maaliskuun tärkeä Huuhkajien EM-jatkokarsinta jää kuitenkin mieheltä väliin, sillä puolustaja toipuu jalkavammasta. Tämä tarkoittaa sitä, että Klubin kanssa vuoden sopimuksen tehnyt Tomas on myös toistaiseksi pois joukkueharjoituksista, joten mies pääsee tositoimiin uudessa seurassa vasta myöhemmin.