HJK sai hurjan kylvetyksen Konferenssiliigassa – Frankfurt täysin ylivoimainen

Frankfurt HJK konferenssiliiga

HJK sai torstaina oppitunnin Bundesliigan ja Veikkausliigan välisistä eroista, kun se oli matkannut Frankfurtin vieraaksi Konferenssiliigassa.

Myös Klubilla oli alussa maalipaikkoja, mutta kun peliä oli takana vain 10 minuuttia, Frankfurtille tuomittiin rangaistuspotku, josta Junior Dina Ebimbe iski kotijoukkueen 1-0-johtoon.

Jo ennen taukoa tämä johto kasvoi neljään, kun Robin Koch, Omar Marmoush, sekä Tuta osuivat kerran mieheen.

Mainos alkaa:

Toinen puoliaika ei lohdutusta HJK:lle tarjoillut – vaan aivan päinvastoin. Frankfurt maalasi vielä kahdesti ja voitti ottelun lopulta 6-0. Toisella jaksolla maalintekijöinä kunnostautuivat Ellyes Skhiri ja Dina Ebimbe.

– Se on tuon näköistä, kun paremmalla joukkueella on hyvä päivä ja altavastaajalla ei ole paras mahdollinen päivä, HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas harmitteli V Sportin tv-haastattelussa.

Helsinkiläisjoukkue on pelannut Konferenssiliigassa nyt kolme ottelua ja saldona on yksi piste, joka tuli vierastasapelistä Aberdeeniä vastaan.

Tsekkaa sivustoltamme: EM 2024 pelipaikat ja stadionit