Vaihtuuko EM-finaalin stadion? UEFA uhkaa viedä finaalin pois Wembleyltä

Englanti Italia Finaalin pelipaikka EM-finaali 2021 Jalkapallon EM-kisat

Jalkapallon EM-kisojen finaalin pelipaikka on vielä tämänhetkisen tiedon mukaan Lontoon Wembley. UEFA uhkaa kuitenkin siirtää finaalin Unkariin.

Jalkapallon EM-kisojen, EURO2020-turnauksen, finaalin pelipaikka on ainakin tällä hetkellä vielä Lontoon Wembley. UEFA uhkaa kuitenkin siirtää finaalin pois Lontoosta, Unkarin Budapestiin. Budapestin Puskás Aréna on pelipaikka tällä hetkellä kolmelle alkulohkon ottelulle ja yhdelle pudotuspeliottelulle.

The Timesin mukaan UEFA on antanut uhkauksen Lontoolle siirtää finaali pois Wembleyltä. Tämä uhkaus liittyy koronasääntöihin. Iso-Britannia ei päästä maahan ihmisiä ilman karanteenia, mutta UEFA uhkaa, että mikäli 2500 VIP-vierasta sekä median edustajaa ei pääse maahan ja finaaliotteluun ilman karantaania, siirtyy EM-finaali pelattavaksi Budapestiin.

Mainos alkaa:

EM-kisat jatkuvat perjantaina 18. kesäkuuta kolmella ottelulla. Kello 16:00 vastakkain ovat Ruotsi ja Slovakia, alkuillan ottelussa kello 19:00 kohtaavat Kroatia ja Tshekki, illan mielenkiintoisessa kamppailussa vastakkain ovat kello 22:00 alkaen Englanti ja Skotlanti. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma ja tulokset! Kaikki ottelut ilmaiseksi televisioi YLE TV2 -kanava sekä internetissä YLE Areena -palvelu.