Tauolle tilanteessa 0-0 – Dortmund takoi silti 1-6-lukemat taululle

United Dortmund bundesliiga - jalkapallon em-kisat

Bundesliigassa nähtiin sunnuntaina yksinkertaisesti kuvailtuna ”varsin erikoislaatuinen ottelu”, kun Dortmund oli matkannut Paderbornin vieraaksi.

Erikoisen ottelusta teki se, että ensimmäisen jakson jäljiltä tauolle poistuttiin lukemissa 0-0. Myös tilastojen valossa edettiin varsin tasaisissa merkeissä, sillä maalintekoyritykset menivät vieraille 4-5.

Toisella jaksolla tasaisuus olikin sitten kaukana. Thorgan Hazard vei Dortmundin johtoon 54. minuutilla, ja vain kolme minuuttia myöhemmin Jadon Sancho lisäsi etumatkan kahteen.

Uwe Hünemeier pääsi kaventamaan pilkulta tilanteeksi 1-2, mutta tämän jälkeen vieraiden hyökkäyspeli alkoi tuottaa toden teolla tulosta ja ottelun lopussa taululla seisoivat äärettömän tylyt 1-6-lukemat. Matsin sankari oli Sancho, joka viimeisteli hattutempun.

Voitolla Dortmund kavensi Bayern Münchenin sarjajohdon jälleen seitsemään pisteeseen.

Dortmund joutui pelaamaan ilman norjalaista ihmepoikaa Erling Hålandia, joka oli sivussa lievän polvivamman johdosta.