Uskomaton tilanne – Cristiano Ronaldo hassasi rankkarin ja murtui kyyneliin pelin ollessa vielä kesken

Cristiano Ronaldo Portugali

EM-kisojen neljännesvälierässä nähtiin täysin hämmästyttävä tilanne, kun Cristiano Ronaldo murtui kyyneliin kesken ottelun.

Portugalin ja Slovenian välisen EM-kisojen neljännesvälieräottelun jatkoajan tauolla nähtiin jotain hyvin erikoista, kun tv-kamerat poimivat Portugalin pelaajaringin keskeltä lohduttomasti kyynelehtineen Cristiano Ronaldon.

Taustalla oli se, että Ronaldolle tarjottiin ratkaisun paikkaa, kun hän meni ampumaan rankkaria ottelun 105. minuutilla, mutta Slovenian maalivahti Jan Oblak aavisti oikein ja torjui vedon. Ennen tätä Ronaldo oli onnistunut niittaamaan 13 peräkkäistä rankkaria verkon perille ja se tärkeän paikan missaaminen meni selvästi tunteisiin.

Mainos alkaa:

Heti rankkarin perään tuli taukovihellys ja Ronaldo murtui aivan totaalisesti. Monet joukkuetoverit yrittivät rauhoitella kyynelehtivää kapteenia ja siihen oikeastaan menikin koko Portugalin joukkueen fokus tauon aikana. Hämmentävää kyllä, Ronaldo jatkoi tunnekuohusta huolimatta pelaamista. Lopulta Ronaldo sai paikata erheensä astelemalla rankkarikisassa ensimmäisenä estradille. Tällä kertaa pallo totteli ja upposi komeasti verkkoon.

Ronaldo oli kertoi tunnekuohustaan heti ottelun päätyttyä portugalilaiselle tv-kanavalle.

– Olisin pystynyt antamaan joukkueelle edun, mutta en pystynyt siihen. Oblak torjui. En ollut epäonnistunut rangaistuspotkussa kertaakaaan vuoden aikana. Kun maalia tarvittiin eniten, Oblak torjui. Tunne on samaan aikaan surullinen ja iloinen. Tärkein juttu on kuitenkin, että etenimme jatkoon. Joukkue ansaitsi sen, Ronaldo sanoi.

Hetkeä myöhemmin Ronaldo asteli lehdistön eteen ja purskahti uudestaan itkuun.

– Jopa vahvimmilla ihmisillä on päiviä, milloin mieli on matala. Olin surullinen, koska joukkueeni tarvitsi minua… En voi… Puhun myöhemmin…, Ronaldo sanoi portugalilaislehti A Bolan mukaan

Cristiano Ronaldo mokaa rankkarin ja puhkeaa kyyneliin, vaikka ottelu on yhä kesken:

Katso myös: