Ilmainen Copa América -veikkaus – voita osuus 10 000 € palkintopotista

Copa America EM Futishuuma EM-finaali

Copa América pelataan tänä kesänä 20. kesäkuuta – 14. heinäkuuta välisenä aikana Yhdysvalloissa. Osallistu ilmaiseen veikkaukseen ja voita osuus 10 000 € palkintopotista. Lue lisätiedot kilpailusta täältä!

Copa Américassa nähdään mukana Etelä-Amerikan parhaimmat maajoukkueet, joten esimerkiksi Argentiinan ja Brasilian tähdittämät niput tulevat tarjoamaan mielettömän määrän laatua. Tämän vuoden turnauksessa on mukana viime turnauksista poiketen peräti 16 maata, kun turnaukseen osallistuvat myös muun muassa USA, Kanada, Meksiko ja Jamaika.

Lohkovaiheessa päästään jo todistamaan todella huikeita koitoksia, sillä onhan Etelä-Amerikka pullollaan todella kovan luokan maajoukkueita. Jo kahden edellä mainitun jätin lisäksi kisoissa nähdään Kolumbiaa, Uruguayta, Paraguayta ja Perua. Unohtamatta tietysti Chileä, joka on aina ärsyttävä vastustaja.

Mainos alkaa:

Copa Américan lohkovaiheeseen on tarjolla ilmainen veikkauskisa, jossa on jaossa hurja 10 000 € palkintopotti. Tarkoituksena on ainoastaan veikata mestaria. Lue lisätiedot kilpailusta täältä!