Christian Eriksen tekee paluun Valioliigaan

Christian Eriksen

Jalkapallon EM-kisoissa kauhunhetkiä kokenut Christian Eriksen tekee paluun pelikentille ja Valioliigaan. Tanskalainen keskikenttäpelaaja siirtyy Brentfordin riveihin.

Kun Huuhkajat kohtasi arvokisa-avauksessa Tanskan, ottelu oli ikimuistoinen. Se muistetaan useasta eri syystä ja yksi näistä muistoista ei ole erityisen positiivinen.

Kesken avausottelun Tanskan Christian Eriksen tuupertui kentän pintaan ja häntä alettiin elvyttää. Ottelu keskeytettiin pitkäksi aikaa ja lopulta peli pääsi jatkumaan. Ikimuistoinen ottelu päättyi lopulta Huuhkajien voittoon, kun Joel Pohjanpalo onnistui maalinteossa ja Lukas Hradecky nappasi rangaistuspotkun kiinni.

Eriksen ei ole tuon ottelun jälkeen vielä kentällä tositoimissa ollut. Hänen jatkonsa Serie A:ssa ja Interin paidassa ei onnistunut ja tanskalainen on etsinyt uutta seuraa.

Nyt juonikkaalle keskikenttäpelaajalle on uusi seura löytynyt. Eriksen tekee paluun Valioliigaan ja siirtyy Brentfordin paitaan loppukauden eli kuusi kuukautta kattavalla sopimuksella.

https://twitter.com/BrentfordFC/status/1488060890310221824

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Jalkapallopiireissä siirto on otettu riemulla vastaan. Eriksenin siirtoa Valioliigaan ja Brentfordin riveihin on luonnehdittu muun muassa ”tammikuun siirtoikkunan mahtavimpana uutisena”.