Täysin käsittämätön missaus – Nottinghamin Chris Wood tykitti kahdesta metristä tolppaan

Chris Wood Nottingham Forest

Nottinghamin hyökkääjä Chris Wood onnistui tunaroimaan huippupaikan täysin käsittämättömällä tavalla ottelussa Tottenhamia vastaan.

Tottenham Hotspur kohtasi Nottingham Forestin kotonaan Valioliigan sunnuntain kierroksella ja voitti pelin lukemin 3-1. Kotijoukkueen peli alkoi onnekkaalla nuotilla, kun Spurs meni jo 15. minuutilla johtoon Forestin Murillon tekemällä omalla maalilla.

Forest tuli pelin 27. minuutilla tasoihin, kun Chris Wood niittasi 1-1-osuman. Woodilla oli vain hetkeä myöhemmin paikka viedä Forest johtoon. Eikä kyseessä ollut mikä tahansa paikka, vaan kyse oli todellisesta huipputontista.

Wood päivysti takatolpalla, kun pallo tulikin aivan hänen eteensä Tottenham-veskari Guglielmo Vicarion torjunnasta. Woodilla oli edessään täysin tyhjä maali, mutta hän tykitti pallon noin kahden metrin päästä täysillä tolppaan.

Kun peli kääntyi lopulta Spursin voitoksi toisella jaksolla, lienee selvää, että Woodin missaus oli yksi ottelun isoja käännekohtia.

Nottingham Forestin Chris Wood tykittää kahdesta metristä tolppaan:

Katso myös: Röyhkeä veto Serie A:ssa – AS Roman Paulo Dybala pyrki vastustajan ihon alle salaisella aseella