ManU:n Bruno Fernandes rankaisi Liverpoolin mokasta – tykitti pallon maaliin lähes puolesta kentästä

Bruno Fernandes Manchester United

Liverpoolin alakerta voi syyttää vain itseään Manchester Unitedin avausmaalista, jonka Bruno Fernandes ampui lähes puolesta kentästä.

Manchester United ja Liverpool kohtasivat sunnuntain Valioliiga-kierroksella ja tasasivat pisteet maalein 2-2. Liverpool pelasi vahvan avausjakson ja johti tauolla 1-0, mutta peli lähti toisella jaksolla kääntymään isännille Liverpoolin karun virheen takia.

Liverpoolin puolustajien syöttely räjähti pahasti naamalle, kun he lahjoittivat pallon Bruno Fernandesille, joka tykitti pallon lähes puolesta kentästä täysin vastustamattomasti maalin perukoille.

Mainos alkaa:

ManU meni 2-1-johtoon, mutta pisteet tasattiin, kun Mo Salah onnistui tasoittamaan pelin rankkarista. Vaikka Liverpool pelastikin pelistä pisteen, oli pistemenetys kirpaiseva. Tasapeli nimittäin maksoi Liverpoolille kärkipaikan, sillä Arsenal nousi edelle maalieron turvin. Kaksikon takana kyttäysasemissa päivystää Manchester City, joka on vain pisteen päässä, joten mestaruustaisto voi vielä kääntyä miten päin vain.

ManU:n Bruno Fernandes hyödyntää Liverpoolin mokan ja niittaa pallon kaukaa maaliin:

Katso myös: Täysin käsittämätön missaus – Nottinghamin Chris Wood tykitti kahdesta metristä tolppaan