Mieletöntä Hollywood-draamaa! – Chelsean Cole Palmer teki tasoitus- ja voittomaalit ajassa 90+10 ja 90+11

Cole Palmer Chelsea

Chelsea ja Manchester United tarjoilivat todellista Hollywood-tason draamaa, kun Cole Palmer ratkaisi pelin lisäajan maaleillaan.

Chelsean ja Manchester Unitedin välinen Valioliigan huippuottelu oli todellakin tämän nimityksen arvoinen, sillä peli päättyi Chelsean voittoon maalein 4-3 ja kotiyleisö pääsi nauttimaan aivan uskomattomasta loppudraamasta.

Ottelun ensimmäinen jakso oli jo itsessään todella maalirikas, sillä tauolle mentiin lukemista 2-2. Chelsea ehti johtaa peliä jo kahdella maalilla, kunnes ManU kiri tasoihin ja meni lopulta 67. minuutilla ohi, kun Alejandro Garnacho viimeisteli illan toisensa ja vei Unitedin johtoon.

Chelsean iltapuhde alkoi näyttää jo todella synkältä, sillä tasoitusmaalia ei vain kuulunut. Aika näytti olevan jo vääjäämättä lopussa, mutta kun lisäaikaa oli takana jo vajaat kymmenen minuuttia, alkoi todella tapahtua.

Chelsean ihmenousu alkoi, kun Noni Madueke kaadettiin boksissa ja tuloksena oli rangaistuspotku. Sitä asettui ampumaan jo kertaalleen ottelussa maalannut Palmer, joka laittoikin pallon vaivatta pussiin.

Näin alkoi näyttää varmalta, että taisto päättyisi tasan, mutta ottelulla oli tarjota vielä yksi käänne. Chelsea näet sai vielä pallon ja onnistui tienaamaan kulmapotkun. Pallo pelattiin matalana Palmerille, joka otti muutaman askeleen ja tykitti pelivälineen lujaa, mutta toki hieman onnekkaastikin ManU:n reppuun sinetöiden samalla sekö Chelsean voiton että hattutemppunsa.

Cole Palmer käänsi pelin maaleillaan, jotka syntyivät ajassa 90+10 ja 90+11:

Katso myös: Kylmänviileä viimeistely – Oliver Antman pisti pallon tyylikkäästi pussiin Tanskan liigassa