Bundesliiga jatkuu lauantaina – viranomaisilta vakava varoitus faneille

Mestarien liigassa Erling Braut Håland Dortmund norja bundesliiga

Saksan Bundesliiga jatkuu lauantaina tyhjille katsomoille, ja viranomaiset ovat lähettäneet vakavan vetoomuksen fanien suuntaan.

Viranomaiset varoittivat, etteivät fanit kokoontuisi otteluiden aikana stadionin ympäristöön. Mikäli näin tapahtuu, viranomaisilla on valmius jopa keskeyttää ottelut.

–  Fanit eivät saa käyttää yleisöltä suljettuja ottelutilaisuuksia kokoontumisiin stadioneiden ulkopuolella eikä missään muussa paikassa. Kokoontumisesta saattaa seurata ottelun keskeyttäminen, Saksin osavaltion sisäministeri Roland Wöller ilmoitti.

Mainos alkaa:

”Esimakua” tottelemattomuudesta saatiin jo ennen kuin Bundesliiga jäi maaliskuussa tauolle koronaviruksen vuoksi. Mönchengaldbachin ja Kölnin välinen ottelu pelattiin tyhjille katsomoille, mutta yleisöä oli varoituksista huolimatta kerääntynyt stadionin ulkopuolelle satamäärin.

Bundesliigaa johtaa Bayern München, kun sarjaa on pelaamatta hieman joukkueesta riippuen noin 9 ottelua. Bayernilla on kasassa 55 pistettä ja kakkosena olevalla Dortmundilla puolestaan 51.