Bayern Münchenin ja Atletico Madridin välinen ottelu vaakalaudalla

Bayern Münchenin ja Atletico Madridin

Bayern Münchenin ja Atletico Madridin on tarkoitus kohdata toisensa tänä iltana Mestarien liigassa Münchenin illassa. Sanansa sanottavana ottelun järjestämiseen on myös koronaviruksella.

Bayern tiedotti tiistaina Serge Gnabryn positiivisesta koronavirustartunnasta.

Bayernin hyökkääjä nähtiin samana päivänä vielä täysipainoisesti harjoittelevan muun joukkueen kanssa. Tästä johtuen on mahdollista, että illan ottelu joudutaan kokonaan perumaan.

Mainos alkaa:

Tällä hetkellä Bayern selvittää yhdessä paikallisen terveysviranomaisen kanssa, ketkä kaikki joukkueen jäsenet ovat altistuneet koronavirukselle. Ulkoilmassa tapahtuneita kohtaamisia ei katsota altistumisriskiksi.

Sääntöjen mukaan illan ottelu on pelattava, jos Bayern saa jalkeille 13 ei-altistunutta pelaajaa kokoonpanoonsa. Bayernilla on oikeus UEFAn sääntöjen mukaan nimetä kokoonpanoonsa pelaajia myös alkuperäisen Mestarien liigaan nimetyn pelaajalistan ulkopuolelta.

Bayern Münchenin ja Atletico Madridin välisen kohtaamisen oli määrä alkaa tänään illalla kello 22:00. Tällä hetkellä Saksassa ollaan kuitenkin luottavaisia sen suhteen, että ottelu pystytään pelaamaan normaalisti.

Lue myös: Petr Čech nimetty Chelsean kokoonpanoon!