Bayern München ongelmien kautta Saksan Cupin finaaliin

Bayern München frankfurt saksan cup bundesliiga

Bayern München joutui keskiviikkona tekemään kotikentällään täyden päivätyön, kun se oli saanut cup-välierässä vieraakseen Frankfurtin.

Bayern lähti otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina ja avausjaksolla se hallitsikin kenttätapahtumia mielin määrin. Lukuisista huippuluokan paikoista huolimatta pallo saatiin vieraiden maaliin vain kerran, ja tauolle mentiinkin lukemissa 1-0.

Maalista avausjaksolla vastasi Ivan Perisic.

Toisella jaksolla Frankfurt heräsi pelaamaanj ja Danny da Costa tasoittikin ottelun 1–1:een 69. minuutilla.

Yllätys jäi kuitenkin suutariksi, sillä 75. minuutilla Robert Lewandowski vei Bayernin uudemman kerran johtoon ja näihin 2-1-lukemiin ottelu myös päättyi.

Finaalissa joukkue kohtaa Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin. Ottelu pelataan heinäkuun neljäntenä päivänä Berliinissä. Omassa välierässään Leverkusen kaatoi Saarbruckenin vieraslukemin 0-3.