Katso video: Juventus nousi rinnalle ja ohi seitsemän maalin trillerissä

Juventus

Sunnuntaina Serie A:ssa nähtiin huima seitsemän maalin trilleri, kun AS Roma ja Juventus kohtasivat toisensa Roomassa.

Serie A:ssa kipeästi pisteitä kaipaava Juventus kohtasi sunnuntaina vierasnurmella AS Roman. Tällä hetkellä joukkueet taistelevat samoista sijoituksista. Kummallakin on tavoitteena päästä neljän parhaan joukkoon ja täten lunastaa paikka Mestarien liigassa myös ensi kaudella.

Sunnuntain ottelu alkoi kotijoukkueen maalilla, kun Tammy Abraham vei joukkueensa ottelun alussa johtoon. Tästä kuitenkin vain muutamien minuuttien päästä Paulo Dybala toi joukkueensa tasoihin. 1-1 -tasalukemista lähdettiin myös tauolle.

Toisen puoliajan alussa Roma siirtyi uudelleen johtoon, kun Henrikh Mkhitaryan sai pallon Juventuksen maaliin. Vain viisi minuuttia tästä Lorenzo Pellegrini lisäsi johdon kahteen maaliin ja näytti siltä, että Juventus oli lyöty.

Vierasjoukkue oli kuitenkin kaikkea muuta kuin lyöty. Manuel Locatelli kavensi 70′ kohdalla tilanteeksi 3-2. Vain kaksi minuuttia tästä Dejan Kulusevski toi Juventuksen jo tasoihin. 77′ kohdalla Matteo De Sciglio vei Juventuksen jo johtoon ja näytti siltä, että vierasjoukkue veisi lopulta pisteet mukanaan.

Vain viisi minuuttia Juventuksen johtomaalin jälkeen Matthijs de Ligt pelasi palloa 16-rajan sisäpuolella kädellään, sai toisen keltaisen kortin ja Lorenzo Pellegrini pääsi yrittämään tasoitusta pilkusta. Pellegrini ei kuitenkaan palloa maaliin saanut ja näin ollen sunnuntain huima trilleri päättyi Juventuksen voittoon lukemin 3-4.

AS Roma ja Juventus Serie A:n trillerissä – katso video:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.