Zinedine Zidane tuohtui lehdistötilaisuudessa – ”Kysyt aina tuota samaa”

Zinedine Zidane real madrid

Real Madridin ranskalaisluotsi Zinedine Zidane alkaa olla kypsä kysymyksiin, jotka liittyvät Gareth Balen tilanteeseen Los Blancosin riveissä.

Bale istui viime viikolla vaihtopenkillä Real Alavesia vastaan pelatussa ottelussa. Kun hän tajusi, ettei peliaikaa ole taaskaan luvassa, Bale veti vaihtopenkillä kasvomaskinsa silmiensä eteen ja esitti ottavansa nokoset. Kuvaa tästä levitettiinkin ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

Keskiviikkona Zidane astui lehdistön eteen, ja puheenaiheeksi nousi Bale. ”Zizoulta” kysyttiin, vallitsisiko madridilaisseurassa hänen mielestään parempi joukkuehenki, mikäli walesilaishyökkääjä vaihtaisi maisemaa.

– Mikä kysymys tuo on? Mitä voin vastata tuohon? sanoi Zidane tuohtuneena Marcan mukaan.

– Me ajattelemme huomisen peliä Villarrealia vastaan ja hänen (Balen) ajatukset ovat samassa asiassa, huomisen pelissä. Hän on yksi meistä.

– Sinä yrität luoda eripuraa välillemme, mutta et pysty siihen. Kysyt aina samaa asiaa. Sinulla on lupa ja oikeus kysyä, mitä haluat, mutta et pysty siihen, Zidane jyrisi.

Ranskalaisvalmentaja on nähty viime aikoina varsin äkäisenä muutenkin lehdistötilaisuuksissa, sillä vajaat pari viikkoa sitten hän hermostui, kun Real Madridin saamat lukuisat rangaistuspotkut kyseenalaistettiin.

Jos alla oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.