Veikkausliiga-karsinnat käyntiin Kotkassa

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Veikkausliiga-kausi tuli päätökseensä, mutta kahden joukkueen osalta pelit vielä jatkuvat. Ykkösessä kauden 2020 pelannut KTP pääsi karsintoihin, jossa sitä vastaan asettuu TPS. Veikkausliiga-karsinnat alkavat tänään kello 18:30 Kotkassa.

KTP pelasi Ykkösessä hienon kauden, jonka päätteeksi se jäi kuitenkin kirvelevästi sarjassa toiseksi. AC Oulu voitti Ykkösen runkosarjan, jonka myötä se nousi kaudeksi 2021 Veikkausliigaan.

TPS:n kausi Veikkausliigassa oli kaksijakoinen. Se voitti runkosarjan aikana mm. hopealle tulleen FC Interin. Kauteen mahtui kuitenkin myös todella heikkoja hetkiä, sillä turkulaisseuralla oli kauden aikana mm. kuuden ottelun tappioputki sekä seitsemän ottelun voitoton putki.

TPS:n kausi päättyi kuitenkin komeasti. Se voitti kaksi peräkkäistä ottelua kotinurmellaan, kun ensin kaatui SJK lukemin 1-0 ja viimeisessä ottelussa pronssia saavuttanut KuPS 3-2.

Fiilistä ja tunnetta ottelusta ei varmasti tule puuttumaan, kun Veikkausliiga-karsinnat potkaistaan käyntiin. Sen kertoo myös tämä KTP kannattajien eilen julkaisema fiilistelyvideo.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan KTP Kannattajien Twitter-tililtä.

Karsinnat pelataan kaksiosaisina. Ensimmäinen ottelu pelataan tänään keskiviikkona kello 18:30, toinen osaottelu pelataan lauantaina 14.11. kello 16:00 Turussa.

Lue myös: Ovi käy ulospäin – Honka kokee isoja menetyksiä