Ukraina-Suomi on sunnuntai-illan TV-matsi – ottelu suorana Viafree-palvelusta

Ukraina Kyproksen Juha Pirinen Palloliitto Jasse Tuominen Manchester United Fulham Valioliigan Chelsea Leeds United FA Cup jalkapallon Valioliiga Manchester City jalkapallo

Ukraina-Suomi on sunnuntai-illan todellinen jännitysnäytelmä, kun jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat toisen kierroksen otteluilla.

Ukraina-Suomi suorana lähetyksenä TV:stä

Suomi aloitti MM-karsinnat tasapelillä Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. 2-2-tulos olisi joskus saattanut miellyttää, mutta nyt kyseessä oli iso pettymys ja menetetyt kaksi pistettä. Tämä tarkoittaa sitä, että sunnuntaina pelattavassa ottelussa Ukrainaa vastaan panokset ovat tapissa.

Tappio asettaisi Huuhkajien toiveet kisapaikasta hankaliksi, kun taas voitto nostaisi haaveet pilviin. Tasapeli olisi minimivaatimus, jotta Ukraina ei pääse karkaamaan sarjataulukossa.

Mainos alkaa:

Nyt jos koskaan kannattaa laittaa televisio päälle, kun peli vihelletään käyntiin sunnuntaina klo 21:45. Jalkapallo onkin sunnuntai-illan sana!

Viafree lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaiseksi, minkä lisäksi maksullisella puolella taisto näkyy Viaplayn sekä V Sportin kautta.