Tottenham ja Liverpool kohtaavat illan huippukamppailussa

Jürgen Klopp Liverpool - Tottenham Valioliiga

Tänään torstaina Valioliigassa otteluohjelmassa on yksi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi ottelu, kun Tottenham ja Liverpool iskevät yhteen.

Kello 22:00 tänä iltana jalkapallomaailman katseet suuntautuvat varmasti tiukasti Lontooseen, kun Tottenham ja Liverpool kohtaavat illan kiistattomassa huippuottelussa.

Joukkueet majailevat tällä hetkellä peräkkäisillä sijoilla viisi ja kuusi. Liverpool on yhden pisteen Tottenhamia edellä, yhden pelin enemmän pelanneena. Matkaa kärkeen joukkueilla on seitsemän ja kahdeksan pistettä. Raa’asti voi siis sanoa niin, että illan ottelun häviäjä putoaa pois mestaruuskamppailusta ja voittaja ottaa harppauksen kohti kärkeä.

Mainos alkaa:

Kumpikin joukkue kärsii pahoista loukkaantumisista. Spursin kokoonpanoon loven tekee Dele AllinGiovani Lo Celson sekä Sergio Reguilonin poissaolot. Liverpoolilta taas varmasti sivussa ovat Virgil van Dijk, Naby KeitaDiogo Jota sekä Joe Gomez.

Liverpool kaipaa otteisiinsa ryhtiliikettä. Tottenhamin viime aikojen otteet näyttävät hyviltä, mutta todelliset haasteet ovat loistaneet poissaolollaan. 22:00 mennään tänään, ottelun näyttää tietenkin Viaplay sekä V Sportin kanavat.